INSCHRIJVEN VOOR KWARTAAL 1 
VAN SCHOOLJAAR 2023/2024

 1. Welkom op het online platform om in te schrijven voor kwartaal 1 van schooljaar 2023/2024. Onderstaand treft u de algemene voorwaarden en uitleg omtrent inschrijven.
 1. Nadat u het inschrijfformulier heeft ingevuld en verstuurd, ontvangt u een kopie per e-mail om uw inschrijving te controleren en, indien juist ingevuld, te bevestigen.

  Geen e-mail ontvangen? 
  Controleer dan uw ongewenst of spam inbox.

  Heeft u uw inschrijving niet juist ingevuld? 
  Bevestig uw inschrijving in uw e-mail dan niet en voer uw inschrijving opnieuw uit.

  Zodra u uw inschrijving per e-mail bevestigt, is uw inschrijving definitief. U kunt hierna uw inschrijving niet meer inhoudelijk wijzigen, ongedaan maken of opnieuw uitvoeren. Het is daarom van belang dat u, voordat u bevestigt, controleert of u enkel de lestijden heeft aangekruist waar u zeker van bent.
 1. De leerling wordt ingepland op basis van de door u aangekruiste lestijden. Indien dit is gelukt, ontvangt u hierover persoonlijk bericht met daarin de definitieve lestijd voor kwartaal 1 en is er geen restitutie van lesgeld mogelijk. 
 1. Indien dit niet is gelukt, ontvangt u hierover persoonlijk bericht en zal het lesgeld worden teruggestort op uw rekening. 

  Hoe kunt u dit mogelijk voorkomen? 
  Door zoveel mogelijk en in ieder geval alle lestijden aan te kruisen waarop de leerling vrij is, niet slechts een klein aantal voorkeurstijden. 

  Soms kunt u dit helaas niet voorkomen:
  Leerlingen worden ouder en wensen door veranderde school-, reis en/of werktijden vaak een lestijd later op de dag. Hierdoor komen de vroege lestijden vrij maar worden er voor de latere lestijden meer inschrijvingen ontvangen dan dat er plaatsen zijn. Dit is helaas niet te voorkomen. Lesblokken worden al verdeeld in categorieën basisschool, brugklas, middelbaar en ouder om iedereen gelijke kansen te geven. 
 1. Bij inschrijvingen van leerlingen onder de 18 jaar voert de ouder/voogd het inschrijfproces uit.
 1. Leerlingen die reeds op les zitten én zich op uiterlijk 12 juli 2023 online hebben ingeschreven, worden als eerst ingeroosterd. 
 1. Met uw inschrijving op dit platform gaat u akkoord met deze algemene voorwaarden en het standaard lesreglement. Het standaard lesreglement treft u op de homepage van www.gitaarlesinmade.nl.